De Woonwagen van Lady Angelina

Lady Angelina omschrijft zichzelf als stadsboerin en woonde geruime tijd in een antieke circuswoonwagen die ze eigenhandig restaureerde, een project waar ze jaren zoet mee was. In een decor van romantische woonwagenkitsch komt haar kleurrijk universum tot leven.
Tussen was die te drogen hangt ontspint zich een mini-revue met liedjes over de liefde en de wijde wereld, doorspekt met verhalen over zwaardenslikkers en circussen en niet te vergeten haar lotgevallen als stadsboerin.
Intussen begeleidt Lady Angelina zichzelf als een heuse onemanband op allerlei accordeons, een gitaar, lepels en niet te vergeten een zingende zaag. Het repertoire van deze voorstelling balanceert op de slappe koord tussen lach en traan en is een eigenzinnige mix van chanson, kleinkunst, flamenco en sprookje.
De woonwagen overal mee naar toe sleuren behoort niet altijd tot de mogelijkheden maar indien deze prachtig gerestaureerde roulotte thuisblijft is er een projectie die ervoor zorgt dat het publiek toch de sfeer opsnuift.
De voorstelling kan zowel op een podium, huiskamer, openlucht…
Ook te boeken met voltallige groep.

Naast haar eigenzinnige soloproject was ze te zien in voorstellingen van onder andere Guido Belcanto, Roland Van Campenhout, Antje De Boeck en Marc de Bel. Haar nieuwe CD Amor y Coraçon kreeg ruime mediabelangstelling met interviews op Klara, Radio 1 en 2 en de Laatste Show.

Eén antwoord op “De Woonwagen van Lady Angelina”

  1. Onder een lekker zonnetje fietsen door het prachtige Durmelandschap, en dan op pittoreske plekjes genieten van muziek, een heerlijke hap en verfrissing. Wat wil je nog meer? Je stelt zelf je programma samen, met folk en chanson, wereldmuziek of klassieke muziek. Laat je verleiden door onder andere close harmony Binti, de barokmuziek van La Chapelle Sauvage en Lady Angelina in haar sprookjesachtige woonwagen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *