Sjamanisme

Mijn initiatie

Als klein kind had ik een aantal vreemde ervaringen die ik niet kon thuisbrengen en waar ik met niemand over durfde praten.  Energieën die rond me kwamen zweven, bomen die vreemde geluiden maakten, donkere energie die me vaak angst aanjoeg,…

In de lagere school verslond ik boeken over de Noord-Amerikaanse indianen en de stammen in het regenwoud, en beeldde ik me in dat ik daar leefde.

Als 19-jarige tijdens mijn eerste grote reis in Mexico viel alles op zijn plaats: bij de Maya tempels voelde ik me thuiskomen en herinnerde ik me de vorige levens die ik daar had doorgebracht.

Onder de Mexicaanse zon ontwikkelde en verdiepte ik mijn kennis, oa met begeleiding van een teacher genaamd Peyote.

Mijn pad bracht me in contact met meerdere sjamanistische leraren, waardoor ik mijn kennis uit vorige levens verder kon activeren en opnieuw leerde communiceren met planten.

De sjamanistische trainingen die ik geef zijn een combinatie van verschillende aspecten uit de moderne hekserij van de Europese contreien en het Siberisch, Noord-en Zuid Amerikaans sjamanisme.

Via oa stemwerk en de drum leer ik mensen hoe ze veilig kunnen reizen in de verschillende sjamanistische dimensies, zodat ze dmv een natuurlijke trance in contact komen met de vooroudervelden en van daaruit patronen kunnen doorbreken.

Ook werk ik met krachtdieren en het medicijnwiel, waarbij de krachtige en beschermende energieën helpen transformeren wat niet langer dient.

Missie

Ik wil graag het taboe doorbreken dat leeft rond sjamanisme, hekserij en het veld van intuïtieve kennis.

We zijn als mens niet enkel rekenmachines en blokbeesten, maar hebben een natuurlijk diep weten wat we kunnen leren activeren.

Daardoor komen we in contact met ons meest natuurlijke mens-zijn, in verbinding met alle levende wezens.

Als moderne mens zijn we momenteel te veel afgesneden geraakt van deze natuurlijke verbinding, waardoor massaal ziekten, geestesziekten en onbalans in onze systemen zijn ontstaan.

Ik geloof dat de huidige technologische ontwikkeling in balans kan komen met onze sjamanistische natuur, waardoor we op deze planeet kunnen leven in harmonie en respect voor al wat leeft.

Wat is sjamanisme voor mij?

Sjamanisme oftewel hekserij is iets wat ik van kindsaf in mijn dagelijks leven integreer. Connecteren met de spinnen in mijn kinderkamertje, magisch leren manifesteren, oefenen met sjamanistische tools of aanvoelen wat het publiek nodig heeft om te transformeren tijdens mijn carrière als zangeres: Zonder het een naam te geven was ik altijd al met helende energie bezig en kon ik goed aanvoelen wat er nodig was.

Door mijn eigen astrale ervaringen weet ik dat er meer is dan enkel deze dimensie, en ik heb steeds beter leren navigeren in de verschillende werelden.

Mijn initiatie heeft me veel uitdagingen gebracht waaronder extreme angst en geweld, diepe dalen en inzicht in ons menselijk potentieel.

Een belangrijk onderdeel van sjamanisme is schaduwwerk: het leren navigeren in schaduwvelden en het opruimen en helpen transformeren van zware energieën, waarbij ik me gespecialiseerd heb in het ondersteunen van slachtoffers van huiselijk geweld  en seksueel misbruik.

Door dit opruimwerk kunnen mensen weer verbinden met zichzelf en de wereld, en vaak is het effect van de training dat deelnemers oude patronen en psychische of lichamelijke aandoeningen transformeren.